De Huiskamer

De Huiskamer kreeg begin dit jaar een nieuwe ruimte ter beschikking die het mogelijk maakte om door te ontwikkelen naar de gastvrije plek die het nu is. Op de nieuwe locatie hebben we samen met de vluchtelingen en omwonenden gewerkt aan de uitstraling van De Huiskamer: een uitnodigend stoepbord, nieuwe tafels voor de gezamenlijke lunch, etalageruimte aan de straat, een huislijk  zithoekje en een lichtobject dat beide verdiepingen verbindt. In de werkplaats hebben we alles samen gebouwd; voor de vluchtelingen een mooie kans om eens lekker bezig te zijn en kennis te maken met het bouwen in staal en hout.


Het stoepbord krijgt een kleurtje


Eerst oefenen voor we de tafels gaan lassen


De nieuwe eettafels zijn klaar, op naar De Huiskamer!


Ook de dames van de schilderclub – bijna allemaal buren van De Huiskamer – droegen een steentje bij: een kroonluchter van flessen!

In opdracht van:
De Huiskamer
Woonbedrijf – Buurtcultuurfonds